Kui palju maksab auhind Ma tean 2023. aastal? Ma tean, kui suur on auhinnasumma?

Ma tean, kui palju auhind on
Ma tean, kui palju auhind on

Kui palju maksab auhind Ma tean 2023. aastal? Ma tean, kui suur on auhinnasumma? Alper Ateşi esitlemisega 360 TV-s on konkursil "Ma tean", mis on üks vaadatumaid võistlusi, mille teemade hulgas on publiku jaoks kõige uudishimulikum "Ma tean auhinda 2023". Kui palju maksab Ben Tea auhind, kui palju on konkursi I Know rahaline auhind. mis on 2023, ma tean auhinna suurust?, ma tean, kui suur on lõplik auhind, kui palju auhinda antakse võitjale?, kui palju on I Tea auhinda, kui palju TL? Niisiis, kes on Ben Know'i saatejuht Alper Ateş? Mis on programmi Ma tean konkursi auhind? Kuidas taotleda 360 TV Ben Know Contest taotlusvormi? Ma tean, mis on võistluse formaat? Kui vana on 360 TV Alper Ateş, kust ta pärit on, kes on tema naine, kes on tema tütar? Ma tean, kes on saatejuht, kes on Alper Ateş? See teeb kõnesid.

Kui palju küsimusi Ben I Know konkursil küsitakse?

Alper Ateşi esitlusega esitatakse võistlusprogrammis kokku 66 küsimust. Soojendusvoorus, kus esitati 28 küsimust A-st Z-ni (va täht J), andsid võistlejad 40-70 punkti ning teises voorus vastasid võistlejad 28 küsimusest õigesti 80-150 punktile. Kaks suurima punktisumma saanud võistlejat võistlevad finaalis ja finaali võidab see, kes kogus kõige rohkem punkte. Kaks Ben Biliri esimeses kahes voorus enim punkte kogunud võistlejat võistlevad finaalsõidu esimesena, kus esitatakse 10 küsimust viies kategoorias ja iga küsimus on 200 punkti. Võistlejad valivad tähed võistluse järjekorras. Küsimuses, et esimesel võistlejal on õigus vastata küsimusele, kui võistleja ei oska sellele küsimusele õigesti vastata, saavad teised võistlejad sellele küsimusele vastata eeldusel, et nad vajutavad esmalt nuppu. Kui ükski võistleja ei saa õiget vastust avada, avatakse lahtrites olevad tähed, mis aitavad võistlejatel õiget vastust anda.

Ma tean, mis on konkursi auhind? Kui palju maksab auhind Ma tean 2022. aastal?

Vastus 2023. aasta küsimusele: kui palju on auhind I Know: Võistlejad võistlevad auhinnajaos neljal päeval nädalas, esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval. Reedeses finaalis võidavad nad auhindu. 360 teleprodutsent tegi auhinna kohta avalduse,

“Auhinna osas on meie eelistus ausalt öeldes veidi erinev. Ettevõtlusse raha pannes on oht kaotada inimestes see soe õhkkond. Seetõttu loome ruumi, kus inimesed saavad suhelda väiksema arvuga. Meie konkurendid saavad kokku inimestega, kes mõtlevad nagu nemad. Ta laseb neil poolteist tundi nautida. Kui tegemist on rahaga, tulevad mängu teised ambitsioonid. Me ei sea seda prioriteediks. Asi pole raha mitteandmises. Ka konkurendid on selle olukorraga väga rahul.»

kasutatud väljendeid.

Foorumites konkursi võitnud võistlejate ütluste kohaselt on auhind 10 tuhande TL ringis.

Millal konkurss I Know eetris on?

Ben Biliri võistlus algab igal tööpäeva õhtul kell 19 ja kestab kuni kella 00-ni. Lisaks korratakse I Know Contest öösel kell 21:00 ja päeval kell 03:00.

Kes on Alper Ates?

Ma tean serverit, kes on Alper Ateş
Ma tean serverit, kes on Alper Ateş

Tean, saatejuht Alper Ateş sündis 1982. aastal Samsunis ja lõpetas Marmara ülikooli kommunikatsiooniteaduskonna, raadio-, televisiooni- ja kinoteaduskonna. Ta töötas reporterina meeskonnas A koos Savaş Ayemiga, mida 2001. aastal ATV ekraanidel edastati ja mis jõudis oma sotsiaalse sisuga laia vaatajaskonnani. Ta lahkus A Teamist 2004. aastal ja töötas aasta parima FM-i uudiste saatejuhi ja raadioreporterina. Alates 2005. aastast Show TV programmiosakonda tööle asunud Alper Ateş on toimetanud palju Show TV produktsioone, eriti igapäevast põlvkonda ning olnud 8 aasta jooksul reporterina enam kui 400 otsesaates. 2014. aasta esimestel kuudel esitles Bloomberg HT Super Puzzle väljakutset, mis on täiesti omapärane formaat.