Film Our Hearts One (Purple Hearts) 2 Kas Netflixi filmile tuleb järg?

Film Our Hearts One (Purple Hearts) Kas Netflixi filmile tuleb järg?
Film Our Hearts One (Purple Hearts) Kas Netflixi filmile tuleb järg?

Romantiline draamafilm Purple Hearts esilinastus Netflixis 2022. aasta juulis ja inimesed ei raisanud aega filmi vaatamiseks, et näha, millest see räägib. Need, kes on seda vaadanud ja teinud sellest ühe kõigi aegade populaarseima Netflixi filmi, mõtlevad ilmselt, kas sellele tuleb ka järg. Olete jõudnud õigesse kohta, sest oleme allpool jaganud kõike, mida teame potentsiaalse Purple Hearts 2 kohta!

Purple Hearts on Netflixi originaalfilm, mille režissöör on Elizabeth Allen Rosenbaum Kyle Jarrow ja Liz Garcia kaasstsenaariumi põhjal. Põhineb Tess Wakefieldi 2017. aasta samanimelisel raamatul, see räägib loo pürgivast lauljast ja probleemsest USA merejalaväelasest, kes nõustuvad abieluga, mis sobib sõjalisteks huvideks. Kui aga tabab ootamatu tragöödia ja sõdur oodatust varem koju saadetakse, hakkab võltsiks pidanud abielu saama reaalsuseks.

Peaosades Sofia Carson ja Nicholas Galitzine kui Cassie ja Luke. Ülejäänud näitlejate hulka kuuluvad Chosen Jacobs, John Harlan Kim, Anthony Ippolito, Kat Cunning, Sarah Rich, Scott Deckert ja Linden Ashby.

Niisiis, kas neid tuleb rohkem? Altpoolt leiate kõik, mida peate potentsiaalse Purple Hearts 2 kohta teadma.

Purple Heartsi spoilerid ees!

Purple Hearts 2 tuleb?

2023. aasta mai seisuga ei ole Netflix märku andnud, et järge kallal töötatakse. On väga väike võimalus, et see on Purple Hearts 2. Romantiline draama lõpeb üsna kenasti Cassie ja Luke'iga koos. Seetõttu tundub loo jätkamine ebavajalik.

Kui aga järge tuleb, võib see jälgida Cassie ja Luke'i elu tõelise abielupaarina. Võib-olla isegi lapsed. Nagu igal abielupaaril, tuleb ka probleeme ette. Pidage meeles, et Luke vallandati USA merejalaväest pärast seda, kui teda süüdistati pettuses. See võib tekitada probleeme nende suhetes Luke'iga, kellel on raskusi töö leidmisega. Seejärel algab Cassie lauljakarjäär. See tähendab, et ta osaleb erinevatel ringreisidel ega ole kunagi kodus. See võib nende suhetes teatud pingeid tekitada.

Sofia Carson on avatud Purple Heartsi järjele

2022. aasta augustis ajakirjale Variety antud intervjuus rääkisid Carson ja Rosenbaum filmi tegemisest, Galitzine’i rollist Luke’i rollis ja (muidugi!) fännide nõudlusest järje järele. Nagu märgitud, näib, et armastuslool on filmis lõpp, kuid fännid ei saanud Cassie'st ja Luke'ist küllalt.

Õnneks näib Carson nendega nõustuvat. Ta ütles Varietyle:

"Nüüd, kui fännid nõuavad järge ja fännide teooriaid, fännilugusid ja potentsiaalseid kõrvalmõjusid on nii palju, on kindlasti tore mõelda Cassie ja Luke'i elule väljaspool seda filmi. Mulle meeldib Cassie olla ja ma ei tea, kuhu see läheb. Kes teab. Ei või iial teada!"

Rosenbaum kordas Carsoni tundeid ja Variety ütles, et räägitakse loo jätkamisest järjes, kuigi "see pole midagi ametlikku". Režissöör jagas Varietyga järgmist:

"Ma mõtlen, et ma võiksin terve päeva neid kahte ja nende keemiat vaadata. Ja nad on suurepärased inimesed, kellega koos töötada, nii et ma ei jäta seda kindlasti kahe silma vahele. Me ei teeks midagi, kui me tõeliselt, tõeliselt ei armasta, sest tahame jääda aususe juurde. Me pole veel millegi konkreetseni jõudnud. See on alati võimalus. ”

Fännide kahjuks ei pannud Netflix arendusse järge, kuid nagu Carson ütles, ei tea kunagi. Filmi peaosad on hõivatud, sest Carson mängis 2023. aastal Oscarit, võitis MTV filmi- ja teleauhinna filmi "Come Back Home" eest filmist Purple Hearts ja nüüdsest saab seda näha Netflixi saates Carry-On. Järgmisena teeb Galitzine peaosa punases, valges ja kuninglikus sinises koos Anne Hathawayga filmis The Idea of ​​You ning Sky/AMC sarjas Mary & George.

Kui tulevikus ilmub järg, on Purple Hearts 2 jaoks palju ideid, kui Netflix selle heaks kiidab. Peame ootama ja vaatama, mida Netflix otsustab. Praegu oodake, et Purple Hearts on ühekordne film.