Kartepe köisraudtee parkimise hankele pakkumisi ei tehtud

Kartepe köisraudtee parkimise hankele pakkumisi ei tehtud
Kartepe köisraudtee parkimise hankele pakkumisi ei tehtud

Kartepe köisraudtee projekti raames rajatakse köisraudtee liini stardialale parkla 598 sõidukile. Hange jäi ära täna toimunud parklahanke pakkujate puudumise tõttu.

Kartepe köisraudtee projekti raames rajab pealinna omavalitsus piirkonda parkla 598 sõidukile. Projektihange toimus täna kell 11.00:XNUMX Suurlinna valla hankesaalis. Hanke tühistas Metropolitan Municipality Rail Systemsi harujuhi Fatih Güreli juhtimisel kokku kutsutud hankekomisjon, kuna pakkujaid ei olnud. Pakkujate vähesuse tõttu parkla ehituse orienteeruvat maksumust ei avalikustatud. Eeldatavasti korraldatakse hange lähipäevil uuesti.

365 täidetakse PÄEVAS

Peale objekti üleandmist plaanitakse Kartepe köisraudtee parkimise projekt valmis saada 365 päeva jooksul. Kuna parkla tuleb kohe köisraudtee alguspunkti alla, saavad köisraudteed kasutama tulevad kodanikud oma sõidukid parklasse jätta. Selle projektiga on pealinna omavalitsuse eesmärk vältida köisraudteeliini teel tekkivaid ummikuid.