Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu

Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu
Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu

Näitlejanna Seda Fettahoğlu mälestati Harbiye Muhsin Ertuğruli lava fuajees toimunud tseremoonial. Teisipäeval, 17. oktoobril 2023 Harbiye Muhsin Ertuğruli laval toimunud mälestustseremoonial, mille võõrustas Tolga Yeter; Sõna võtsid kunstniku perekond, sõbrad ja Linnateatri artistid. Nad rääkisid, kuidas nad kohtusid Seda Fettahoğluga, oma sõprusest ja jagasid oma mälestusi. Mälestustseremooniale; Osalesid kunsti peadirektor Ayşegül İşsever, peadirektori asetäitjad Can Başak ja Emrah Özertem, samuti kunstniku perekond ja Linnateatri kunstnikud.

"Seda sai selle maja tütreks"

Tseremoonial esinedes ütles peakunstidirektor Ayşegül İşsever: "Minu kaastunne meile kõigile. Väga kurb on kaotada meile väga lähedane inimene. Seda esimest korda vaatasin Numan.net lehelt. Ma leidsin, et ta on tema laia naeratuse ja energiaga väga ilus ning õnnitlesin teda. Seda sai selle maja tütar. Paljud näitlejad tulevad ja lähevad, kuid väga vähesed inimesed väärivad majatüdrukuks olemist. Seetõttu oli see mälestamine vältimatu. Raske oli teda siit minema saata. Elu oli tema jaoks väga raske. Mul on selle raske kaotuse pärast väga kahju. Kaotasime väga erilise inimese. Me ei saanud ta kätt hoida. Ära lase sellel, kus ta lamab, sulle haiget teha. Ma ütlen, et kohtume."

Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu

"Me ei kuulnud tema karjumist isegi siis, kui ta oli meile kõige lähemal."

Kunstniku perekonna nimel kõneles Ayşe Tolga: „Meie pere noorim, ta oli rõõmsameelne tüdruk. Oleme olnud väga lähedased sellest ajast, kui ta Istanbuli tuli. Isegi siis, kui ta oli meile kõige lähemal, ei kuulnud me teda karjuma. Ta oli tõeline kunstnik. "Soovime tänada kõiki, kes oma pere ja Linnateatri nimel selle tseremoonia korraldasid."

Rääkinud väitsid, et Seda Fettahoğlu ei solvanud kunagi kedagi, ei vihastanud, oli alati rõõmsameelne inimene, püüdis olla osa lahendusest, mitte probleemist, ning tegi erakordseid jõupingutusi, et kõigi elu paremaks muuta. Seda alati optimistlikust ja hoolivast suhtumisest rääkisid igas mälestuses lapsepõlvesõber, sõbrad, kellega ta jagas ühte lava, pere.

IBB Linnateatri traditsiooni kohaselt süüdati küünal, mis tähistas Seda Fettahoğlu igavest teekonda; Tema kaasstaar Özge Kırdı asetas selle pjedestaalile oma kohale. Tseremoonia lõppes sellega, et kunstnikud kirjutasid oma tunded ja mõtted päevikusse.