60-aastane sild Izmiris uuendati, muutus katastroofikindlaks

Iga-aastane sild Izmiris uuendati ja muutus katastroofidele vastupidavaks
Iga-aastane sild Izmiris uuendati ja muutus katastroofidele vastupidavaks

Izmiri linnavalitsus renoveeris ja võttis kasutusele 60-aastase Kemalpaşa Nif Streami silla, mis põhjustab tugevate vihmade ajal üleujutusi ja võib kujutada endast võimaliku maavärina korral varisemisohtu. Sõidukisild, mis hõlbustab transporti linnaosa keskusesse, ehitati ümber katastroofikindlalt.

Izmiri linnapea linnavalitsus Tunç SoyerLiiklusele avati Kemalpaşa Nif Streami sild, mis valmis kooskõlas eesmärgiga luua vastupidavad linnad. Izmiri pealinna omavalitsuse tehniliste asjade osakonna poolt valmis ehitatud sild ühendab Kemalpaşa kesklinna Nif Streami kaudu Ankara asfaldiga ja on transporditee Sütçüleri piirkonda. 35 meetri pikkune sõidukisild koosneb kahest sõidureast, millest üks läheb ja teine ​​tuleb.

See hõlbustab linnaosa transporti

İzmiri pealinna omavalitsuse tehniliste asjade osakonna juhataja Hamdi Ziya Aydın ütles, et sild on alternatiivne marsruut, mis ühendab Kemalpaşa keskust Ankara asfaldiga: "Teisest küljest hõlbustab sild juurdepääsu ka sisespordihallile, piirkonna staadionile ja kalmistule. «Samas annab see meie põllumeestele suure panuse, sest läbib põllumaid,» lausus ta.

60-aastane sild, mis on loodusõnnetuste vastu ümber kujundatud

Aydın ütles: „Vanal sillal, mis ehitati umbes 60 aastat tagasi, oli 2 avaust ja ojasängi keskmise toe tõttu ojaosa kitsenes ja säng voolas üle, põhjustades ümbruskonnas üleujutusi. Samas oli oma majanduselu lõpetanud sild sild, mis võib maavärina korral tõsiseid probleeme tekitada. Sellise meie tehtud korraldusega muutsime selle maavärinakindlaks. Avasime selle oma kodanikele kahe sõidurajana, millest üks läheb ja teine ​​tuleb. "Jätkame oma tööd täistuuridel eesmärgiga luua vastupidav linn," ütles ta.