Beylikdüzüsse kerkib uus 505 majast koosnev elamispind

Beylikdüzüs kerkib uus elamispind
Beylikdüzüs kerkib uus elamispind

İBB tütarettevõte KİPTAŞ ja Beylikdüzü omavalitsus lahendasid linna ümberkujundamise probleemi, mida Gürpınar Siteleri piirkonnas ei suudetud aastaid lahendada, millest avaldati uudistebülletääni betoon, mis lagunes isegi käsitsi, ja projekti 'KİPTAŞ Beylikdüzü Kıler Project vundament. ' pandi paika 25. märtsil 2022. IMM president Ekrem İmamoğlu; Ta kontrollis projekti, mis koosnes 10 kvartalist, 505 elamust ja 20 äriüksusest. İmamoğlu ütles, et nad on alates CHP Beylikdüzü ringkonna eesistumise ajast püüdnud piirkonna probleemi lahendada, ütles İmamoğlu: „Järgmisel aastal möödub 11 aastat sellest, kui me siin töötasime ja protsess lõpeb. Kas 11 aastat on siis normaalne? Mitte. Niisiis, kas Istanbul muutub 11 aastaga? See ei muundu. Seetõttu on vajalik kõigi ohverdus ja kõigi koostöö. "Just seda oleme algusest peale väljendanud," ütles ta.

Istanbuli suurlinna omavalitsus (IMM) allkirjastas oma tütarettevõtte KİPTAŞ allkirja 11. novembril 2020, mis lahendas linna ümberkujundamise probleemi, mida Gürpınar Siteleri piirkonnas polnud aastaid lahendatud. Beylikdüzü linnapea Mehmet Murat Çalık ja KİPTAŞ peadirektor Ali Kurt, Istanbuli linnavalitsuse president Ekrem İmamoğluaasta tunnistusel allkirjastatud allkirjade järel viidi bürokraatlikud protseduurid lõpule ligikaudu 2 aastaga. 260. märtsil 25 pandi alus projektile "KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıçevler", millega viiakse ellu 2022 korteri linnaehituslikku ümberkujundamist, mis pidid poliitiliste takistuste tõttu aastaid elama maavärinakindlates majades. İmamoğlu uuris koos Istanbuli koostootmisjaama asetäitja Turan Taşkın Özeri ja partei assamblee Cem Aydıniga projektiala, mis on peaaegu lõppemas. Uurimise ajal näitasid paljud Beylikdüzüst pärit inimesed İmamoğlule oma armastust. İmamoğlu, kes ka näidiskorterit külastas, pidas ehitusplatsil hindamiskõne.

„MEIE ÕDE NACIYE JA ÕDE HAYRIYE ON SELLEST SELLEST SELLEST SELLEST PROTSESSI JULUSTANUD”

İmamoğlu ütles, et piirkond, mida nad hakkasid rekonstrueerima, tehti ühistute kaudu 80ndatel, ütles İmamoğlu: "Minu ametiajal Vabariikliku Rahvapartei (Beylikdüzü) ringkonna esimehena oli see üks esimesi küsimusi, mis meie lauale kerkis linnaküsimustes. muutumine. Nii meie õde Naciye kui ka õde Hayriye on sellest ajast peale seda protsessi julgustanud ja edasi lükanud. Selliseid kangelasi on teisigi, soovin, et neid oleks rohkem. Olin ka nende kodus külaline. Seejärel analüüsisime neid hooneid. Linnaosavanemaks saades algatasime kohe planeerimisprotsessid selle koha muutmise ja ümberkujundamise osas. Ja täna liigub see oma lõpu poole. Nüüd pole kauaks. «Nagu näha, oli meil siin väga kiire ehitusprotsess,» ütles ta. Tuletades meelde, et nad panid projektile aluse 25. märtsil 2022, ütles İmamoğlu: „See tähendab, et oleme 1,5 aastaga tegelikult tulemusele lähenenud. Loodetavasti algab tarne veebruaris-märtsis. "See on kodu, kus inimesed veedavad järgmisel aastal suvisel ajal oma elu mõnuga ja turvaliselt," ütles ta.

LOETETAS TEGURID, MIS PÕHJUSID PROTSESSI VIIVITUSE

İmamoğlu loetles tegurid, mis protsessi viivitust põhjustasid, järgmiselt:

“Kahjuks olid poliitilised protsessid, osad kahjuks takistused, osad protsessid, mis blokeerisid osade kodanike pisiarvutused... Mitmed takistused lükkasid aega. Me võime rääkida nendest mitmetest takistustest. Periood, mille jooksul KİPTAŞ, Beylikdüzü vald ja meie linnapea koos võitlesid meie suurlinna omavalitsuse perioodil, kestis 1,5 aastat. Kuid enne seda oli palju küsimusi, näiteks kas see jäi pealinna volikogus ootama või ei läinud läbi jne. Ma tahan öelda järgmist: siin saab töö alustamisest 11 aastat ja protsess lõpeb järgmisena. aastal ehk siis 5-6 kuud hiljem, 7 kuud hiljem, kui inimesed siin istuvad. Kas 11 aastat on siis normaalne? Mitte. Niisiis, kas Istanbul muutub 11 aastaga? See ei muundu. Seetõttu on vajalik kõigi ohverdus ja kõigi koostöö. "See on täpselt see, mida me oleme algusest peale rääkinud."

"Linnamuutus ON KÜSIMUS, MILLES ERAKONNAD PEAKSID ÜHISELT TEGUTSEMA"

"Linna ümberkujundamise küsimus ei ole poliitiline küsimus," ütles İmamoğlu ja lisas:

„Linna ümberkujundamine on teema, milles erakonnad peavad koos tegutsema. See on küsimus, milles meie inimesed peavad üheskoos tegutsema. See on teema, mis ei tohiks põhineda väikestel arvutustel ega väikestel huvidel. Selle ettevõtte ümberkujundamine siin ja sellistes kohtades, mida vahendavad usaldusväärsed institutsioonid - nagu KİPTAŞ - ja selle vahendamise tulemusena töövõtjate intensiivsete pingutuste ja nende panusega, tähendab inimeste elude päästmist. Isegi sellel saidil, mida näete, elavad tuhanded meie inimesed turvaliselt. Kuni eilseni elasid nad kahjuks ilma turvata. Probleem on suur ja sügav. Jumal õnnistagu. Ma ikka näen, et meil on siin kaasmaalasi ja kodanikke, kes osutavad saidil vastupanu või kes kahjuks ei aita kaasa hea lahkarvamuse protsessi kujunemisele. Nüüd me rääkisime. Nii Beylikdüzü omavalitsus, meie linnapea KİPTAŞ ja selle juhtkond, meie peadirektor tulevad kokku ka meie siinsete kodanike kogukondadega. "Maksimaalse pingutusega oleme teerajajaks ka objektide ülejäänud kohtade ümberkujundamisel."

KORDAS OMA KUTSET MINISTEERIUMILE

Rõhutades, et küsimus on inimelus, ütles İmamoğlu: "Jah, me ütleme, et vara on elu kiip", kuid peamine on ellu jääda. Esiteks tagame oma ellujäämise, seejärel anname hinnanguid oma kaupade ja vara kohta. Sellega seoses kutsun ma Istanbuli inimesi, kõiki meie inimesi, 16 miljonit inimest ja kõiki meie institutsioone – selles küsimuses ei ole valitsust ega kohalikku administratsiooni – võitlema Istanbuli maavärina vastu koostöös ja solidaarsuses. Nagu meie lugupeetud ministrile ja ministeeriumile tehtud ettepanekuga, loodame ka see teema koondada ühe katuse alla minu mainitud põhimõtetega; Ma kutsun uuesti siit, Gürpınarist, Sitelerist, et luua Istanbulis "Maavärinanõukogu", "Maavärinanõukogu", "Maavärina eesistujariik", mitte struktuuri loomisega Ankaras, vaid osalusmudeli abil. "Ma kordan ja kutsun esile nende struktuuride hulgast, mida oleme muutnud ja mis tagavad tuhandete inimeste elud," ütles ta.

10 PLOKKI, 505 ELAMU, 20 KAUBANDUSÜKSUST

10 plokist koosnevas projektis; Kokku tuleb 1 elamut ja 1 äriüksust, sealhulgas 1 240+2, 1 264+3 ja 1 505+20 korterit. Abisaajad saavad oma uued kodud, mis on turvalised, ehitatud vastavalt viimastele eeskirjadele, sotsiaalalade ja siseparklaga; Neil on võimalus maksta KİPTAŞ-le laenusumma 36-protsendilise intressiga 0 kuu jooksul pärast oma koju kolimist.