GÖKBEY helikopter läbis edukalt 20 tuhande jala kõrguse testi

GÖKBEY helikopter läbis edukalt tuhande jala kõrgustesti
GÖKBEY helikopter läbis edukalt tuhande jala kõrgustesti

Veel üks oluline verstapost on seljataha jäänud T625 GÖKBEY Utility Helicopter projektis, mille algselt kavandas ja arendas TAI kaitsetööstuse eesistumise algatatud projekti raames. 06. septembril 2018 oma esimese lennu sooritanud GÖKBEY helikopter jättis selja taha järjekordse eduka katse, saavutades esimest korda maksimaalse teeninduskõrguse 20 tuhat jalga. 1-tunniste testide ajal lendas GÖKBEY Helikopter sellel kõrgusel nii kahe- kui ka ühemootoritega.

Turkish Aerospace Industriesi originaalprojekti T625 GÖKBEY Utility Helikopteri testimine ja sertifitseerimine jätkub edukalt. Seeriatootmises olevatest GÖKBEY helikopteritest tarnitakse lähiajal sandarmi peakomandole 3. T625 GÖKBEY suudab täita transpordi-, VIP-, lasti-, õhukiirabi-, otsingu- ja pääste- ning avameretranspordi missioone. oma laia valikut missioone.

Abivajavate kohalike ja välismaiste kasutajate jaoks suudab helikopter T625 GÖKBEY täita oma ülesandeid ka kõige raskemates kliimatingimustes ja geograafilistes piirkondades, suurel kõrgusel ja temperatuuril, päeval ja öösel.