Justiitsministeerium värbab 1000 kohtunikku ja aseprokuröri

Justiitsministeerium kohtunike ja aseprokuröride värbamiseks
Justiitsministeerium kohtunike ja aseprokuröride värbamiseks

Justiitsministeerium valmistub kirjaliku konkursieksami ja intervjuu teel värbama 9 kriminaalõiguskohtunikku ja prokuröri abi, 5 kriminaalkohtunikku ja prokuröri abi ning 800 halduskohtunikuabi 100-100 palgaastme ametikohtadele. selle aasta vajadused. Pärast avalduste esitamist 16. novembriks korraldab ÖSYM eksamid 23.-24. detsembril.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Ametlikes Teadaannetes avaldatud teadaande kohaselt korraldab ÖSYM 23.-24 kirjalikud konkursieksamid 2023 sessioonina.

Kirjalikud võistluseksamid, Adana, Ankara Çankaya, Ankara Yenimahalle, Erzurum, İstanbul-1 (Kadıköy, Maltepe, Ataşehir) Istanbul-3 (Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Kağıthane, Sarıyer), İzmir/1 (Karşıyaka, Bornova, Çiğli), Trabzoni eksamikeskused.

1. detsembril kell 23 toimub eksamite esimene sessioon, milles rakendatakse üldoskuste ja üldkultuuri testi ning ühisteadmiste testi. kohtunike jurisdiktsiooni eksamile kandideerivatele kandidaatidele toimub 10.15. detsembril kell 2.

Kohtunikueksamile kandideerivatele kandidaatidele on eksami III sessioon, kus rakendatakse kohtunikuadvokaadi testi, 3. detsembril kell 24 ning halduspädevuse eksamile kandideerivatele kandidaatidele IV sessioon, kus rakendatakse haldusjurisdiktsiooni testi, mis toimub 10.15. detsembril kell 4. Rakendatakse aastal.

Kandidaadid esitavad oma taotlused ÖSYM-i veebisaidil "ais.osym.gov.tr" või enda valitud taotluskeskuses ajavahemikus 8.–16. november 2023.