Kartepe Köisraudtee mitmekorruseline parkla Hanke tulemus

Kartepe Köisraudtee mitmekorruseline parkla Hanke tulemus
Kartepe Köisraudtee mitmekorruseline parkla Hanke tulemus

Kocaeli suurlinna omavalitsus on käärinud käised üles, et realiseerida veel üks oluline investeering Kartepe köisraudtee projekti, mis on olnud Kocaeli 50-aastane unistus. Sellega seoses korraldas pealinna omavalitsus hanke Kartepe köisraudtee mitmekorruselise parkla rajamiseks, mis on kavas rajada köisraudteed kasutama tulevate linnakodanike jaoks. Avatud hankele esitas pakkumise 4 ettevõtet. Madalaim pakkumine oli 244 miljonit 989 tuhat TL. Ettevõtete pakkumiste tulemused selguvad pärast hankekomisjoni hindamist.

598 SÕIDUKI PARKIMINE

22 tuhande 338 ruutmeetri suurusele maa-alale rajatava Kartepe Köisraudtee mitmekorruselise parkla mahutavus on 36 sõidukit, sealhulgas 54 invasõidukit ja 598 elektrisõidukite parkimiskohta. Parklasse, mis on projekteeritud 6-korruselisesse, tuleb 3 jalakäijate lifti.

365 täidetakse PÄEVAS

Peale objekti üleandmist plaanitakse Kartepe köisraudtee mitmekorruselise parkla projekt lõpule viia 365 päeva jooksul. Kuna parkla tuleb kohe köisraudtee alguspunkti alla, saavad köisraudteed kasutama tulevad kodanikud oma sõidukid parklasse jätta. Selle projektiga on Kocaeli pealinna omavalitsuse eesmärk vältida köisraudtee liinil tekkivaid ummikuid.

HAKKUMISEL OSALEVAD ETTEVÕTTED

  1. Dört K İnşaat 418.000.000,00 XNUMX XNUMX TL
  2. Güner Kuzu Ehitus 389.856.000,00 TL
  3. Sigma İnş.-Emre Ray Energy 337.000.000,00 XNUMX XNUMX TL
  4. Atlas BK İnşaat 244.989.013,20 XNUMX XNUMX TL