Kodanikud soovivad tõsta Balıklıgöli transpordi- ja parkimistasusid

Kodanikud soovivad tõsta Balıklıgöli transpordi- ja parkimistasusid
Kodanikud soovivad tõsta Balıklıgöli transpordi- ja parkimistasusid

Seoses ummikutega Şanlıurfa liinil 63 Balıklıgöl ja Balıklıgöli piirkonna teeservades asuvate parkimistega viis pealinna omavalitsuse transpordiamet läbi individuaalse küsitluse ja küsis kodanikelt, millised on kodanike nõudmised liini taastamiseks. uuesti tasutud ja parkimistasud ümber korraldada.

Şanlıurfa suurlinna omavalitsusüksus, mis seab esikohale avalikkuse rahulolu iga pakutava teenusega, korraldas kodanike seas küsitluse 63 Balıklıgöli liini ja parkomatite rakenduste kohta osalusmunitsipaalismi mõttes. Küsitluses esitati küsimusi, kas 63 liin peaks ka edaspidi olema tasuta ja kui suured peaksid olema parkomaati tasud.

Şanlıurfa linnavalitsuse transpordiameti korraldatud uuringus küsiti umbes 250 Sarayönü tänava ettevõtjalt, kas nad on rahul sellega, et liin 63 Balıklıgöl on tasuta. Kodanikelt, kes soovisid tasuta rakenduse eemaldamist, küsiti, kui suured peaksid olema pardatasud.

Şanlıurfa linnavalitsuse transpordiameti meeskonnad mõõtsid küsitlusega kodanike nõudmisi kohapeal ja küsisid osalejatelt ka tee äärde pargitud sõidukite kohta. Kui osa kodanikke väitis, et tasugraafiku tõstmisega teeäärne parkimine väheneb, siis osa kodanikke väitis, et esimesed 15 minutit peaksid olema tasuta ja järgnevate tundide eest tuleks kehtestada lisatasu.

Teisest küljest otsustas Şanlıurfa suurlinna linnapea Zeynel Abidin Beyazgül oma linna toodud trambuste reklaamitseremoonial pakkuda Balıklıgöl 63. liinile aastaks tasuta teenust.