Mamaki metroo ehitushange

Mamaki metroo ehitushange ()
Mamaki metroo ehitushange ()

Pärast "Dikimevi-Natoyolu raudteesüsteemi liini ehitustööde" eelkvalifitseerimise taotlusi kuulutas Ankara pealinna omavalitsus 2. novembril välja teise etapi ehitushanke. Pärast esitatud eelkvalifitseerimise dokumentidega tutvumist EBRDViimase hinnanguga; 11 hankele kandideerinud ettevõtte hulgast vastas eelkvalifitseerimise tingimustele ja kutsuti hankele 9 ettevõtet. Kui hange on plaanis sõlmida jaanuari lõpus, siis leping soovitakse allkirjastada märtsis.

Ankara pealinna omavalitsus jätkab oma raudteesüsteemide võrgu laiendamist, et pakkuda kiiret, tehnoloogilist, mugavat ja ligipääsetavat pealinna väärilist transporti.

Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga (EBRD) ja Prantsuse Arenguagentuuriga (AFD) laenulepingu sõlminud suurlinna omavalitsus läks pärast "Dikimevi-Natoyolu raudteesüsteemi liini" eelkvalifitseerumispakkumist teise etappi. ja kuulutas ehitushanke välja 2. novembril.

AEGLAS: "JATKAME KIIRUSTÜHITAMATA"

Ankara pealinna linnapea Mansur Yavaş kasutas oma sotsiaalmeedia kontodel selle teema kohta avaldust tehes järgmisi avaldusi:

“Pärast Dikimevi-Natoyolu (Mamak) Metro eelkvalifitseerimishanget liikusime 2. etappi. EBRD lõplike hindamiste tulemusena kutsuti pakkumist tegema 9 eelkvalifitseeritud ettevõtet. Hanke eesmärk on lõpetada jaanuari lõpus. Samal ajal jätkame oma teiste metrooliinide projektitööd ilma tempot maha võtmata. pakkumisprotsess SIIN sa võid jälgida."

9 ETTEVÕTTED VASTAVAD EELKVALIFITSEERIMISNÕUDED

Pärast esitatud eelkvalifitseerimisdokumentide läbivaatamist ja EBRD lõpphindamist; 11 hankele kandideerinud ettevõtte hulgast vastas eelkvalifitseerimise tingimustele ja kutsuti hankele 9 ettevõtet. Kui hange on plaanis sõlmida jaanuari lõpus, siis leping soovitakse allkirjastada märtsis.

Hange viiakse läbi vastavalt EBRD hankereeglitele. Pank jätkab kogu hankeprotsessi ja pakkumuste hindamisaruande läbivaatamist.

Eelkvalifitseerimise tingimustele vastavad ettevõtted on järgmised:

-Cengiz İnşaat

-Kalyoni ehitus

-Kolini ehitus

-Makyol

-Near Center

-Gülermak

-Rönesans

-Aga – Özgün partnerlus

-Dillinghami ehitus

TÖÖD JÄTKUVAD TEISTES METROPROJEKTIDES

Ankara pealinna omavalitsus; See jätkab tööd M9,63 Çayyolu Koru-Bağlıca ja Yaşamkenti pikendusliini jaoks, mis koosneb 5 jaamast kogupikkusega 2 kilomeetrit, M7,69 Keçiören Şehitler-Ovacık pikendusliini jaoks, mis koosneb 4 jaamast pikkusega 4. kilomeetrit ja M14,3 Dikmen-Kızılay liin, mis koosneb 11 jaamast pikkusega 5 kilomeetrit. Lisaks korraldati hange 6-kilomeetrise M10 Çayyolu ja M2 Sincan Junction Line'i jaoks, mis saavad nimeks M3.