Nii lõõgastuvad EGO bussijuhid

Nii lõõgastuvad EGO bussijuhid
Nii lõõgastuvad EGO bussijuhid

Koostöös Ankara linnavalitsuse EGO peadirektoraadi ja Başkenti ülikooliga läbi viidud projekt "Bussijuhtidele antud kehahoiaku ja progresseeruvate lõdvestusharjutuste mõju tajutavale stressitasemele" on lõppenud. Projekti raames viidi autojuhtidele läbi koolitus "Stress ja stressi juhtimine, progressiivne lõdvestus ja kehahoiaku harjutused".

Ankara pealinna omavalitsus keskendub jätkuvalt haridustegevusele, et tõsta teenuse kvaliteeti.

Projekt "Bussijuhtidele antud kehahoiaku ja progressiivsete lõõgastusharjutuste mõju tajutavale stressitasemele" viidi läbi koostöös EGO peadirektoraadi ja Başkenti ülikooliga.

Alates 30. aprillist 2023 ja Dr. Lektor Liikme Gülay Turgay eestvedamisel korraldatud projektis toimusid "Stress ja stressi juhtimine, progressiivne lõdvestus ja kehahoiakuharjutused" koolitused.

RAKENDUS- JA TEOREETILINE KOOLITUS VALDKONNA EKSPERTIJUHENDITE POOLT

2022-2023 Erasmus+ täiskasvanuhariduse, kutsehariduse ja -koolituse väikesemahulised partnerlused, kutsehariduse ja -koolituse väikepartnerlused; Ankara kõige liiklustihedamates piirkondades töötavatele stressirohketele autojuhtidele koosnevale rühmale andsid teoreetilise ja praktilise koolituse oma ala asjatundlikud koolitajad.

EGO osales bussiosakonnas (1., 2. ja 3. piirkondlik direktoraat) korraldatud koolitusel, et võimaldada bussijuhtidel tulla toime raskustega, mis neil tööelus kokku puutuda võivad, võimalikes stressiolukordades tekkivaid raskusi tõhusamalt juhtida ning tõsta kodanike rahulolu ühistranspordiga Osales 165 juhti.