Türgi esimene sukeldumisküla loeb avamise päevi

Türgi esimene sukeldumisküla loeb avamise päevi
Türgi esimene sukeldumisküla loeb avamise päevi

Sukeldumisküla, mille ehitas Balıkesiri suurlinnavalitsus Gömeçis, loeb oma avamise päevi. Suurlinna linnapea Yücel Yılmaz, kes uuris töid Türgi esimeses sukeldumiskülas kohapeal, ütles, et nad on tellinud veel ühe väga väärtusliku investeeringu nii Balıkesiri kui ka Gömeçi majanduse jaoks.

Balıkesiri suurlinnavalitsus; See viib ellu projekte ja investeeringuid, mis muudavad Balıkesiri, kus randadel lehvivad paljud sinilipud ja kus igal aastal tuhandeid turiste võõrustab, sukeldumisturismi tõmbekeskuseks. Balıkesiris, mis on üks esimesi kohti, mis mere- ja päikeseturismiga seoses meelde tulevad ning kus on ka maailma ainulaadselt kaunid sukeldumiskohad; Pealinna omavalitsuse ehitatud "Gömeçi sukeldumisküla" avamise loendus on alanud. Balıkesiri suurlinna linnapea Yücel Yılmaz uuris eelmise aasta oktoobris avatud Sukeldumisküla töid, kuhu kuulub "Veealune skulptuurigalerii", kus eksponeeritakse Balıkesiri väärtusi ja mütoloogilisi kangelasi. Linnapea Yılmaziga oli kaasas Gömeçi linnapea Mehmet İrem Himam.

TÖÖD ON LÕPPUL

Suurlinna omavalitsus; Güvercini ja Martı lahed, kus lehvib sinine lipp, ning Karaağaç ja Pelitköy Gömeçi rajoonis. İçmeler ja sinine bayraklı Pelitköy on lõpetamas Bağlarburnu rannikut hõlmavas piirkonnas sukeldumisküla ehitust. Sukeldumisküla projekti raames rajatavas Allveeakadeemias korraldatakse sportlikku sukeldumist, firmasukeldumist, teadussukeldumist, invasukeldumist, tehnilist sukeldumist ning otsingu- ja päästeõpet. Lisaks toimub palju töötubasid ja tegevusi, eelkõige fotograafia töötoad, vetelpäästevõistlused, triatloni võidusõidud ja purjetamisvõistlused.

ESIMENE Türgis

Rajatis, mis on oma infrastruktuuri ja pindala poolest Türgi esimene sukeldumiskeskus, kavandati puuetega kodanike kasutamist arvestades. Sukeldumisküla pakub võimalust omandada rahvusvaheline sertifikaat kõigil sukeldujate koolitustasemetel. Lisaks looduskivist ja puidust keskkonnaga kooskõlas rajatud haridusüksusele tuleb projekti alale 400-meetrine avalik rand, 9 tuhande ruutmeetri suurune telkimisala, 2 tuhat 500 ruutmeetri suurune puhkeala. ja 2 500 ruutmeetri suurune sotsiaalasutuste ala ja restoran. Tööd tehakse koostöös Gömeçi vallaga.

PUHKUSEHOOAEG PIKENDAB

Balıkesiri pealinna linnapea Yücel Yılmaz, kes kontrollis Karağaçis valminud haridusüksust, rõhutas, et nende eesmärk on viia turism 12 kuuni ja ütles: "Oleme oma linna armunud. Soovime tutvustada maailmale oma linna kõigi selle väärtustega ja tugevdada selle majandust. Igal Balıkesiri linnaosal on potentsiaali oma ainulaadsete väärtustega silma paista ja saada kaubamärgiks. Tahame anda oma linna igale linnaosale eraldi funktsiooni. "Meie eesmärk on pikendada puhkuste hooaega Gömeçis," ütles ta.

SEE LISAB LINNAMAJANDUSELE VÄÄRTUST

Linnapea Yücel Yılmaz ütles, et sukeldumisküla on Gömeçi majanduse jaoks väga väärtuslik investeering: „Avame sukeldumisküla, mis meie arvates lisab Türgi teenistusse linnaosale suurt väärtust. ma väidan; Türgi ilusaim. Sellest saab oma funktsioonide poolest üks tähtsamaid sukeldumiskeskusi maailmas. Diving Village lisab nii Gömeçile kui ka Balıkesirile suurt väärtust. See on koht, kus antakse väljaõpet tuletõrjujatele üle kogu Türgi, aga ka koolitusi neile, kes soovivad teha sukeldumisega seotud tööd. "Oleme ehitanud täisvarustuses ja rahvusvahelistele standarditele vastava koha," ütles ta.

INTEGREERIME RAJOONID

Linnapea Yücel Yılmaz märkis, et Balıkesir on üks Türgi kauneimaid linnu, et nad on astunud samme, et integreerida kõik linnaosad turismi osas. Yılmaz ütles: "Külaline, kes tuleb siia sukelduma, läheb Havrani, külastab muuseumi, kus Gazi Mustafa Kemal Atatürk kohtus Seyit kapraliga, ja külastab sealseid ajaloolisi naftatehaseid. Ta läheb Ayvalıki, sööb kala, teeb keskuses sisseoste, maitseb Bigadiçis hautist, võtab İvrindist oma lambaliha ja läheb klaasist vaateplatvormile. Me koome selle infrastruktuuri nagu süstik. "Me planeerime seda kõike koos," ütles ta.