TCDD Transportation värbab 3 puudega töötajat

TCDD Tasimacilik võtab tööle 182 alalist, 11 puudega ja 21 endist süüdimõistetut töötajat
TCDD transport

TCDD Taşımacılık A.Ş peadirektoraati võetakse tööle kolm puudega alalist töötajat ja kandidaadid peaksid hoolikalt läbi lugema järgmised punktid.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

1) Meie postituste taotlemine toimub İŞKURi ametlikul veebisaidil ajavahemikus 20.11.2023 kuni 24.11.2023.

2) Kandidaadid saavad kandideerida ainult ühele meie İŞKURis välja kuulutatud tööjõuvajadusest. Kandidaadid peavad kandideerimise tähtajaks lõpetama kuulutuses märgitud kooliosakonnad, kuhu nad kandideerisid.

3) İŞKUR-i poolt teatatud LÕPPLOETELU KANDIDAADID peavad esitama TCDD Taşımacılık A.Ş.-le alltoodud dokumentide koopiad, et osaleda suulisel eksamil. Peadirektoraadi veebisaidil (tcddtasimacilik.gov.tr) avaldatava töötaotluse teabevormi ja taotlusvormi täielikult täites (mõlemad ühe pildiga), saate taotleda TCDD Taşımacılık A.Ş.-sse väljakuulutatavate kuupäevade vahel. samal veebisaidil. Personali- ja koolitusosakonna peadirektoraat, töö- ja tööõigusaktide osakond, ruumi nr: 1 Hacıbayram Mah. Hipodroom Cad. No:2050 Altındağ/ANKARA isiklikult või posti teel.

4) İŞKUR-i poolt teatatud lõplikku nimekirja kantud kandidaatide dokumentidega tutvutakse ja nende suulisel eksamil osalemise võimalus selgub dokumentide esitamise tulemusest. Kindlasti ei võeta vastu nende kandidaatide avaldusi, kes kandideerivad puudulike või mittevastavate dokumentidega.

5) Suuline eksam, TCDD Taşımacılık A.Ş. Peakorter Hacıbayram Mah. Hipodroom Cad. See toimub aadressil nr: 3 Altındağ/ANKARA. Eksami üksikasjad avaldame pärast dokumendi esitamist meie veebisaidil. (tcddtasimacilik.gov.tr)

6) TCDD Transportation Inc. Töötajad, kes määratakse peadirektoraadi töökohtadele, töötavad vastavalt tööseadusele nr 4857. Värskelt palgatud töötajate katseaeg on 4 kuud. Kandidaadid, kes asuvad tööle TCDD Taşımacılık A.Ş., ei saa taotleda üleviimist 5 aasta jooksul.

7) Puuetega töötajate töölevõtmisel arvestatakse valdkondade "OSKUS" ja "KUTSEKVALIFIKATSIOON" asemel kandidaadi teadmised tehtavast tööst ning tema füüsiline ja vaimne sobivus vastavalt töökoha tingimustele, kuhu ta tööle võetakse. hinnatud. Hindamise tulemusena loetakse mitteedunuks kandidaadid, kes koguvad kokku alla 60 punkti.

8) Nende hulgas, kes lahkusid töölt vabatahtlikult 7 aasta jooksul või kelle leping lõpetati vastavalt tööseaduse nr 4857 artikli 25 lõikele 2, TCDD Taşımacılık A.Ş. Hüvitist nõutakse ½ ettevõtte poolt pakutavate koolituste, kursuste ja praktikaprogrammide jooksul saadud tasust ning nendel perioodidel tehtud koolitus-, kursuse- ja praktikakuludest.